POZIV VOLONTERIMA SAUCONY PAKLENICA TRAIL INTERNATIONAL 2017.

SAUCONY PAKLENICA TRAIL INTERNATIONAL 2017

TRAŽI VOLONTERE

 

Datum: 29.04.2017.

Mjesto: Starigrad – Paklenica

Start: 10.00h

 

Međunarodna utrka Saucony Paklenica Trail traži volontere!

Do sada najveća utrka ovog tipa u Hrvatskoj po prvi puta traži volontersku pomoć, a zainteresiranima će pružiti uvid u organizaciju ovako velikog sportskog događaja.

 

Trail utrka koja se održava na području najveće hrvatske planine Velebit u Nacionalnom parku Paklenica. Započinje u Starigrad- Paklenici, malom turističkom mjestu koje se diči impresivnom kombinacijom planine i mora.

NP Paklenica je od davnina poznata kao raj za penjače i planinare, no krški teren, raznolik krajolik i preko 150 km markiranih staza svrstava ovaj park među najatraktivnije područje za ljubitelje trčanja.

Utrka se održava u sklopu XVIII.Međunarodnog susreta penjača i planinara u suradnji sa javnom ustanovom Nacionalni park Paklenica. Ova manifestacija traje 3 dana te za to vrijeme NP Paklenicu posjeti preko 5000 posjetitelja.

Trail utrka se održava u 3 težinske kategorije prilagođene amaterima i profesionalcima. Cijela staza je u potpunosti označena te ima okrijepne stanice.  Više o utrci i kategorijama možete vidjeti na www.paklenicatrail.com

Jedinstvena je ovo prilika za sve zaljubljenike u planine i sport, a za volontere osim sudjelovanjem u organizaciji utrke i stjecanjem novih vještina i kontakata, organizator je osigurao i prijevoz iz Zadra za Starigrad i nazad, službenu volontersku majicu, specijalno izrađenu drvenu medalju i ručak te upis sati u volontersku knjižicu.

Ukupno će biti odabrano 45 volontera koji će raditi na poslovima organizacije utrke na startu i na trasi, a rad će trajati 29. travnja 2017 u jutarnjim satima od 3 do 5 sati ovisno o angažmanu.

Prijavnica sa svim informacijama za volontere se nalazi na POVEZNICI.

Osoba za kontakt s medijima:

Danijela Bucić

095 896 7116

 

Osoba za kontakt volontera:

Igor Mlinarević

Tel.091 333 20 30

Mail: igor@highlander.rocks

 


«